BREAKING: Zoek je kaarten voor het 1e APL Open Air op 9 juli a.s. ? Klik hier!

Prins Davy d’n 2e

Davy Vinclair

Davy is een telg van Jules & Annelies Vinclair, zijn prinselijk paleis staat aan de Vredeslaan in Limbricht. In 2012 was dit ook het prinselijk paleis van zijn broer Mike (Awt Prins Mike 1). Davy speelt (solo)-trompet bij Schutterij Sint Salvius Limbricht, en verwerkt, als fervent Ajax fan, de kilo’s bij Voetbalvereniging Limbricht (VVL). In het dagelijks leven verdient onze nieuwe doorluchtige hoogheid de kost met kwast en rollers bij de firma Heythuyse in de hoedanigheid van schilder. De vrijgezellen dames in Limbricht hebben pech, want een 6-tal jaar geleden heeft Davy zijn hart verpand aan Stefanie Vleeshouwers, een kleindochter van wijlen Awt Prins Sjra (Vleeshouwers).

Toepers

Davy is tevens lid van het illustere gezelschap en vriendenclub: “De Toepers”. Als 6e prins uit dit gezelschap, kan al gesproken worden van een hofleverancier op Prinsen gebied. Ondertussen zijn nog exact 2 kandidaten binnen de Toepers geen Prins geweest.

Adjudant Davy

Prins Davy wordt tijdens het vastelaovesseizoen en de voorbereidingen bijgestaan door zijn naamvoorganger Awt Prins Davy 1 (Schrijen).

Downloads

[ddownload id=”2554″ button=”green” text=”Proklemasie Prins Davy 2″]

[ddownload id=”2567″ button=”red” text=”Receptiekaart Hoogheden v.v. de Doale Limbricht”]

Foto’s